2012. január 3., kedd

Ajjajjaj (Még 3 DVTK sál)

Mottó: ha tudsz olyan sálról, amit nem láttál a blogon, akkor
írj egy levelet a nkocsis(kukac)freemail(pont)hu címre!
Kedvelt szerkesztői fogás, hogy egy rossz hírt egy még rosszabbal próbálnak semlegesíteni. Engem nem ez vezérel, amikor az ezt megelőző posztban szereplő sálaknál is gyengébbeket mutatok.

Retro



A ‘90-es évekig a magyar zászlóból a zöld csík eltávolításával készültek a DVTK "sálak", ugyanilyen, mint ez. A retrohulámot meglovagolva itt már nem is volt zöld csík, eleve csak piros és fehér köpenyanyag lett összevarva, illetve mégis a XXI. században vagyunk, ezért rákerült egy Hajrá Diósgyőr! felirat, no, meg egy labda (fogom a fejem).

A sálat a Diósgyőri Stadion parkolójában szereztem be 1000 magyar forintért.

Szent György kereszt



Erre sem érdemes sok szót vesztegetni, már csak azért sem, mert a Szent György keresztes alapnak semmi köze a DVTK-hoz, de hogy eladható legyen került rá egy DVTK címer. Soha nem volt a nyakamban és nem kell nagy bátorság a kijelentéshez: nem is lesz. Az okhoz elég a cimkén szereplő információt idézni: 100% poliester

A Mini Olimpiában volt kapható 1000 (1200?) forintért. Ha valaki nagyon szeretne egyet, annak fel tudok ajánlani belőle egy fölös darabot.

Polár



A három közül még ez a legjobb, de ez sovány dicséret. A polár anyag kellemes a nyaknak, meleg is, és bár láttam már polár - nem szurkolói - sálat, azt kell mondjam, igazából nem sálnak való. Anyagából következik, hogy nyomtatni nem nagyon lehet rá, a hímzés pedig viseletkor nyomja a nyakat. Kivéve, ha a végére kerül, mint itt a címer. Ebből a szempontból feladat kipipálva, azonban maga a címer elég stilizált, hogy finoman foglamazzak.

Ezt a sálat 2010 karácsonyán vettem mintegy 1500 forintért a DVTK pavilonban a főutcán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése